top of page

P R O D U C Ț I E     Î N     L U C R U 

Acasa in trupul tau_Asociatia Tam-Tam.jpg

UNTEATRU BUCUREȘTI

Următoarele reprezentații:

TBA (toamna 2023)

Acasă în trupul tău (titlu provizoriu)

spectacol de comedie pe teme legate de corp, sexualitate și relații

Cum le vorbim copiilor noștri despre sexualitate și corpul lor? Dar noi, adulții, cum ne vorbim nouă însene/înșine despre acestea?
Cum se reflectă atitudinile noastre pe acest subiect asupra relațiilor pe care le avem, și pe care le vor avea copiii noștri?


În cartea sa „Un comedian și un activist intră într-un bar” (2020), Lauren Feldman, profesor asociat la Școala de Comunicare și Informație a Rutger University, spune: „Comedia poate juca un rol important în a provoca oamenii să se ocupe de subiecte sociale importante.” Asta ne dorim și noi cu comedia noastră, să provocăm spectatorii să râdă și să reflecteze la propriile credințe și atitudini pe aceste subiecte atât de importante și atât de sensibile.

 

Spectacolul este creat de o echipă de artiști profesioniști (regizor George Dogaru, actori Doina Antohi, Cătălin Coșarcă, Andreea Mateiu și Dan Murzea), ghidați de psihoterapeuta Cristina Dinu-Popa, creatoarea programului „Cum le vorbim copiilor despre corp, sexualitate și relații?”. 

După premiera de la unteatru din București, spectacolul va porni într-un turneu prin țară, pentru a provoca la dialog cât mai mulți români și românce.

bottom of page